Arbeidsongeschiktheid - Gratis Gesprek Advocaat Binnen 24 Uur!

Gepubliceerd jan. 31, 23
6 min read

Wia-uitkering Afgewezen? Advocaat Geeft Juridisch Avies

Advies Over Sociale Zekerheid: Wia, Ww En ZwWia Advocaat - Bel Voor Direct Gratis Advies

Dus morgen mag ik naar een hoorzitting n. a.v. een beoordelings gesprek en rapporten die niet meer bestaan. Ik krijg dus ook geen antwoord op mijn verzoek om medische onderbouwing. Ik ben ook alle stukken weer doorgewandeld en er zijn zoveel fouten en alles is te weerleggen. Gelukkig kan ik ook na de hoorzitting nieuwe stukken indienen.

Die kunnen dan later worden opgestuurd. Ik ben dus heel benieuwd hoe er dan gedacht wordt over het eerste beoordelings gesprek bij de WIA aanvraag? Is dan per definitie dat gesprek ook niet geldig meer? Want de rapporten schelen heel weinig van elkaar. Hella Hoorzitting 14 Feb. 2011 Op de hoorzitting verteld de jurist van het UWV dat er eigenlijk geen reden is voor de hoorzitting.

Maar omdat een persoonlijk gesprek beter is dan een telefonisch onderhoud is er wel een afspraak gemaakt (WIA uitkering Advocaat). Daar geef ik het UWV gelijk in. De jurist en de dokter waren erg behulpzaam in het verstrekken van informatie. Omdat de schorsing van de WGA al snel na de beslissing was ingetrokken was er eigenlijk geen grond voor bezwaar.

Wia Uitkering Stopgezet: Hoe Kan Een Advocaat U Helpen?

Mijn bezwaar tegen het beoordelings gesprek en de daaruit volgende rapporten kan niet worden gedaan. Ik kan daar alleen een klacht tegen indienen (Heeft u vragen over de WIA?). Dit had ik al gedaan en juist de klachten ambasadeur heeft mij erop gewezen dat ik een bezwaar kan indienen en dat de bezwaar commissie daar wel moeilijk over kan doen maar dat het daadwerkelijk wel mogelijk is.

Sociale Zekerheidsrecht - UitkeringenBezwaar Wia Uitkering - Advies Advocatenkantoor

Als ik het niet eens ben met de klachten afhandeling kan ik daartegen een klacht indienen. En als dat niet bevalt kan ik naar de nationale ombudsman. De aanwezige dokter vond dat ik niet met al dit soort toestanden bezig moest zijn. Ik zou mij energie moeten kunnen gebruiken voor mijn behandelingen en het herstel.

Ik krijg daarvan de naam toegestuurd. Dus ik heb voor niks weer vreselijk in de rats gezeten, teveel zorgen! Dit hadden ze kunnen voorkomen maar de bezwaar commissie heeft met de beste bedoelingen gehandeld mij aangehoord. Daar ben ik heel blij om. Ik heb nu meer duidelijkheid. Ik heb wel de indruk dat je als klant van het UWV eigenlijk geen mogelijkheid hebt om de echte wandaden van het UWV aan de kaak te stellen.

Juridische Hulp Bij Een Wia-uitkering

Groet Hella Ik ben ook erg onzeker over het eerste beoordelings gesprek van 8 maanden terug (Afwijzing WIA - Maak op tijd bezwaar!). De bijbehorende verzekeringsgeneeskundig rapport en het medische onderzoeks rapport zijn hetzelfde als de rapporten van de laatste beoordelings gesprek waarvan de betreffende VA nu besloten heeft dat ik die beoordeling kan beschouwen als niet plaats gevonden te hebben.

Hierin staat de diagnose, genderproblematiek. Dus is mijn vraag mag ik dan aan deze nieuwe arts gaan bewijzen dat ik geen genderproblematiek heb? Kan het nog krommer? Waarschijnlijk wel! beste Hella, Allereerst: prettig om te weten dat het met een sisser is afgelopen, maar tegelijkertijd ook wel vervelend voor jou.

Of de nieuwe arts ook weer over genderproblematiek begint is de vraag. Ik zou er wel rekening mee houden, dit soort dingen kan blijven doorwerken. Ik kan mij wel voorstellend dat je er zelf voor zorgt dat er een aanvulling op je dossier komt met daarbij de uitkomsten de hoorzitting.

(Wia) Wet Werk En Inkomen Naar Arbeidsvermogen

Bij eventuele problemen kun je verwijzen naar de bezwaarprocedure. Succes met je verdere herstel! Beste Peter, Erg bedankt voor je feedback. Advocaat WIA-uitkering. Ik dacht dat zo'n beslissing van een hoorzitting automatisch bij het dossier komt. Of is dit niet het geval? Kan ik dan gewoon een kopie van de brief naar het UWV sturen met het verzoek om toevoeging aan het dossier? Ik denk dat het ook beter is om alvast mijn behandelaar het tegendeel te laten bevestigen.

Ik ben bang als ik dat niet doe dat ik later weer een bezwaar kan indienen tegen hetzelfde probleem. Ik zal ook de staf-arts (baas van de VA) inlichten over de hele situatie zodat hij ook op de hoogte is. Is het dan ook nodig om een verzoek in te dienen om de briefwisseling met de staf-arts aan het dossier toe te voegen? Ook heb ik een verwijzing naar een reumatoloog voor een onderzoek.

M.v. g. Hella beste Hella, Ja, dat hoort zeker een onderdeel van je dossier te zijn. Maar het kan nooit kwaad ook nog even jouw toevoeging te geven. Kan inderdaad via de post. Vraag dan ook even een bevestiging van het plaatsen in je dossier. En het kan dus ook geen kwaad om te vragen de correspondentie met de staf-arts toe te voegen.

Advocaat Wia-uitkering

Deze herkeuring was ook nodig naar aanleiding van de ontslag aanvraag door werkgever. De VA begon meteen te vragen wat ik tijdens mijn werk voor mijn ziekte-uitval zo zwaar vond dat ik daar ziek van geworden was. Ik vroeg haar (de VA) beleefd of ik het gesprek mocht opnemen. Dat wilde zij niet, zou teveel druk op het gesprek leggen.

De relatie tussen werk en de ziekte wordt al onderzocht door een advokaat. Ok zij ging verder met vragen stellen die betrekking hadden tijdens mijn ziekte-uitval. Ze begreep dat de werkgever wel erg slordig was omgegaan met mij en dat de reintegratie begeleiding (ziekteverzuim begeleiding) mijn herstel heeft belemmert. Zij wilde mij nog even medisch keuren en de FML lijst invullen.

Dat dacht zij van wel want ik moest het niet zo somber inzien. Toen sloeg ik door, emotioneel (en ook van de pijn, kon niet lang zitten vanwege lage rugklachten), heb haar toen uitgelegt, terwijl ik liep te ijsberen door de kamer, dat ik het alleen maar somber kan inzien, dat ik nu alles kwijt aan het raken ben, mijn lichamelijke en geestelijke gezondheid, mijn (droom) baan, mijn carriere, mijn huis.

Advocaat Wia

De VA vroeg of ik rustig wilde zijn en dat het beter is om weer te gaan zitten, dat kon ik niet vanwege de pijn, ik moest af en toe lopen en staan - Sociaal zekerheidsrecht expertise. Ik ging door met mijn verhaal, dat het enige wat ik verkeerd heb gedaan is om hard te willen werken, dat ik loyaal was naar mijn baas, want zo was ik opgevoed.

Nu wordt ik door de werkgever als een oude dweil aan de kant gezet (Advocaat WIA uitkering (WGA IVA)). Nu ben ik bezig met allerlei advokaten en juridische zaken. Nu heb ik te maken met het UWV die alleen maar de ene fout naar de andere maken. Het UWV die de werkgever niet op zijn vingers wil tikken.

Ik hoef het niet zo somber in te zien... De beste advocaten herstellen uw WIA uitkering...???. - UWV Advocaat Uitkering afgewezen, gestopt of opgeschort?....nu dat ik als een dweil aan de kant ben gezet door werkgever, niks geen reintegratie, een bedrijfsarts die zijn zorgplicht verzaakt, een nieuwe bedrijfsarts die als een prive detective wordt ingezet, en dan als klap op de vuurpijl een UWV verzekeringsarts die de diagnose stelt, persoonlijkheidsstoornis en genderproblematiek.

Advocaat Uitkering - Gratis Advocaat [Intakegesprek]Maar zij kon er ook niks aan doen wat de vorige VA allemaal fout had gedaan. Zij legde ook uit dat om zo'n diagnose te stellen is er veel meer tijd nodig en dat kan niet in 1 gesprek. Ook keek de nieuwe VA naar het rapport van de UWV aangestelde psychiater en daar stond niks in over een persoonlijkheidstoornis, het ging alleen over persoonlijkheidstrekken maar die heeft iedereen.

Meer van Kosten

Navigation

Home

Latest Posts

Beroepsprocedure Uitkeringen

Published Dec 26, 22
6 min read

In Bezwaar Gaan Bij Het Uwv

Published Dec 23, 22
9 min read